(Фотогалерија) Први натпревари во Детската Лига за генерација 2010

Два нови натпревари за генерацијата 2011 во Детската Лига
03/12/2022
Нова победа над Шкендија, кадетите на КУЛ со три гола подобри од тетовчани
03/13/2022

(Фотогалерија) Први натпревари во Детската Лига за генерација 2010

Генерацијата 2010 започна со настапи во рамките на Детската Лига. Избраниците на Марко Арсовски вчера ги одиграа првите натпревари во рамките на лигата која е во организација на ФФМ. Кул (1) се сретна со екипата на Форца, од која беше поразена, додека Кул (2) одигра со нерешен резултат на натпреварот со екипата на Парк.
Во продолжение можете да ја погледнете фотогалеријата од овие два натпревари.