Нашите „петлиња“ со нови натпревари во Детската Лига на ФФМ

Со натпреварите против Работнички го отвараме вториот натпреварувачки круг во младинските лиги
03/18/2022
Девојките на КУЛ подобри од ЖФК Порече, на натпревар во втората женска фудбалска лига
03/19/2022

Нашите „петлиња“ со нови натпревари во Детската Лига на ФФМ

Нашите „петлиња“ ќе одиграа вкупно 14 натпревари во рамките на новото коло од Детската Лига на ФФМ, кое е закажано за претстојниов викенд.

Распоред на натпревари за сабота (19.03)

Генерација 2011

Њу Старс – Кул 1   09:50

Спорт Ефе – Кул 2   11:30

Генерација 2012

Биџо – Кул 2   14:50

Грозданоски 1 – Кул 1   15:40

Генерација 2013

Мондано 1 – Кул 2    09:50

Кул 3 – Бутел 2           10:30

Бутел 1 – Кул 1            11:30

Генерација 2014

Шкупи – Кул 3   13:10

Нова Колонија – Кул 2   14:50

Кул 4 – Грозданоски 4    16:30

Распоред на натпревари за недела (20.03)

Генерација 2009

Кул 1 – Грозданоски 1  08:30

Ринија – Кул 2                 14:30

Генерација 2010

Албарса 2- Кул 2    10:10

Биџо 1 – Кул 1          16:50