Продолжуваат натпреварите во младинските лиги, Шкупи е следен наш противник

Табели во младинските лиги после одигрување на 17.коло
04/05/2022
„Петлињата“ на КУЛ со нови натпревари во Детската Лига на ФФМ
04/08/2022

Продолжуваат натпреварите во младинските лиги, Шкупи е следен наш противник

За претстојниов викенд е закажано 18.коло, во кое нашиот клуб за противник ја има екипата на Шкупи.

Во сабота (09.04) на теренот во Бутел, ќе гостуваме со пионерските екипи, во термините од 12:00 и 14:00 часот.

Во недела (10.04), на Цементарница ќе бидеме домаќини со кадетите и младинците. Натпреварите се закажани да започнат од 14:00 и 16:00 часот.

Се работи за силен противник, кој високо котира посебно со помладите пионери и кадетите, па сигурно е дека не очекуваат квалитетни и неизвесни натпревари со екипата на Шкупи.