„Петлињата“ на КУЛ со нови натпревари во Детската Лига на ФФМ

Продолжуваат натпреварите во младинските лиги, Шкупи е следен наш противник
04/07/2022
КУЛ домаќин на Аеродром, во 3.коло на Регионалната Скопска Лига
04/08/2022

„Петлињата“ на КУЛ со нови натпревари во Детската Лига на ФФМ

Нови натпревари не очекуваат во рамките на Детската Лига на ФФМ. Повторно ќе бидеме активни со сите генерации, а ќе одиграме вкупно 15 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота (09.04)

Генерација 2011

Кул 2 – Сарај Старс   10:40

Кул 1 – Милано           11:30

Генерација 2012

Парк 1 – Кул 2   13:10

Кул 1 – Беса       14:00

Генерација 2013

Академија 8 – Кул 4   09:00

Биџо – Кул 2                 09:50

ССК – Кул 1                  10:40

Башкими 1 – Кул 3     11:30

Генерација 2014

Еуроспорт 1 – Кул 2    13:10

Њу Старс 2 – Кул 3

Кул 4 – Кул 1

Распоред на натпревари за недела (10.04)

Генерација 2009

Кул 2 – Парк 1   10:30

Кул 1 – Вардар   12:30

Генерација 2010

Кул 3 – Аеродром    09:20

Кул 2 – Дрим Тим   13:30