Табели во младинските лиги после комплетирање на 19.коло

Преглед на резултати од одиграното 19.коло во младинските лиги
04/18/2022
Девојките на КУЛ „пресилни“ за Плачковица, продолжува борбата за Првата Лига
04/20/2022

Табели во младинските лиги после комплетирање на 19.коло

Табели во младинските лиги после одигрување на 19.коло. Нашиот клуб за противник во ова коло ја имаше екипата на Академија Пандев, натпревари на кои освоивме 4 од максималните 12 бодови.

Погледнете како изгледаат табелите во сите четири конкуренции:

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига