Победа од Прилеп е следен противник

Помладите и повозрасни „петлиња“ на Кул на „мегдан“ со Работнички
04/28/2022
Лидери!!! ЖФК КУЛ го победи главниот конкурент Кочани во гости , сега сме на врвот
04/30/2022

Победа од Прилеп е следен противник

Следуваат натпреварите од 21.младинско коло за нашиот клуб, кој за противник ја има екипата на Победа од Прилеп.

Во сабота (30.04) на Цементарница сме домаќини со пионерските екипи, натпревари кои ќе започнат од 13:00 и 15:00 часот.

Во недела (01.05), патуваме за Прилеп, каде ќе гостуваме со кадетите и младинците. Натпреварите ќе се одиграат на теренот со вештачка трева, во термините од 15:00 и 17:00 часот.