Се ближи крајот на сезоната во најсилната Супер Лига, како изгледаат табелите во сите четири генерации

Преглед на одиграното 21.коло, комплетни резултати во сите четири лиги
05/02/2022
Нови натпревари во Детската лига за нашите „петлиња“
05/06/2022

Се ближи крајот на сезоната во најсилната Супер Лига, како изгледаат табелите во сите четири генерации

До крајот на сезоната во младинските фудбалски лиги остануваат да се одиграат уште пет кола, од кои во следното нашиот клуб е слободен. За кадетите и младинците остануваат да се доиграат и одложените натпревари од есенскиот дел со екипата на Пелистер.

Како изгледаат табелите во последните пет кола од сезоната погледнете во продолжение.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига