Нови натпревари во Детската лига за нашите „петлиња“

Се ближи крајот на сезоната во најсилната Супер Лига, како изгледаат табелите во сите четири генерации
05/03/2022
КУЛ домаќин на Шкупи, на натпревари од 6.коло во Регионалната Скопска Лига
05/06/2022

Нови натпревари во Детската лига за нашите „петлиња“

За претстојниов викенд ни следи ново коло во рамките на Детската Лига. На терените на ФФМ ќе бидеме активни со сите генерации, во продолжение погледнете го распоредот и термините на одигрување на натпреварите.

Распоред  на натпревари за сабота (07.05)

Генерација 2011

Кул 1 – Албион  09:50

Парк 2- Кул 2

Генерација  2012

Бутел – Кул 1   14:00

Нова колонија – Кул 2   16:30

Генерација 2013

Спорт Ефе- Кул 3    12:20

Кул 1 –Гроздановски 1   14:50

Кул 2- Гроздановски 2     15:40

Кул 4- Мондано 2              16:30

Генерација  2014

Академија 8 – Кул 4   09:00

Кул 2- Фортуна             09:50

Кул 3- Парк 2               10:40

Распоред на натпревари за недела (08.05)

Генерација 2009

Кул 1 – Њу Старс 1    10:00

Кул 2 – Еуроспорт    14:00

Генерација 2010

Албион – Кул 1      12:20

Кул 2- Еуроспорт   13:10

Кул 3- Партизан     15:40