КУЛ домаќин на Шкупи, на натпревари од 6.коло во Регионалната Скопска Лига

Нови натпревари во Детската лига за нашите „петлиња“
05/06/2022
Генерацијата 2007 подобра од Шкупи, на натпревар од Регионалната Скопска Лига
05/07/2022

КУЛ домаќин на Шкупи, на натпревари од 6.коло во Регионалната Скопска Лига

Во рамките на 6.коло во Регионалната Скопска Лига, противник за нашите генерации 2007 и 2008 ќе биде екипата на Шкупи.

Натпреварите ќе се одиграат на Цементарница во сабота (07.05) со почеток од 13:00 и 15:00 часот.

Не очекуваат интересни натпревари, се надеваме на добра игра од нашите екипи и секако позитивни резултати.