КУЛ-Брегалница, во рамките на 24.коло во младинските фудбалски лиги

Како изгледаат табелите во пресрет на последните три кола во младинските лиги
05/17/2022
Стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ
05/20/2022

КУЛ-Брегалница, во рамките на 24.коло во младинските фудбалски лиги

Во следното 24.коло, нашите екипи за противник ја имаат Брегалница од Штип.

Во сабота (21.05), кадетите и младинците се домаќини на Брегалница. Натпреварите ќе започнат од 11:00 и 13:00 часот на Цементарница.

Следниот ден, недела, (22.05), пионерските екипи ќе патуваат за Штип, каде ќе ги одиграат своите натпревари со Брегалница, во термините од 11:00 и 13:00 часот на игралиштетото „Бело Брдо“.