Стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

КУЛ-Брегалница, во рамките на 24.коло во младинските фудбалски лиги
05/19/2022
Кадетите без бодови од натпреварот со ФК Брегалница Штип
05/21/2022

Стартуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

Од претстојниов викенд стартуваат елиминациските натпревари во рамките на Детската Лига. Нашиот клуб со 17 екипи ќе го стартува елиминацискиот дел и ќе се обиде да стигне до завршниот турнир на најдобрите екипи од цела Македонија.

Распоред на натпревари за сабота (21.05)

Генерација 2009

Кул 2 – Куманово 2   09:30

Кул 1 – Башкими       11:30

Генерација 2011

Кул 1 – Сарај   09:20

Гроздановски 1 – Кул 2   14:20

Генерација 2013

Башкими 1 – Кул 2   08:30

Кул 1 – Студеничани   09:20

Милано – Кул 4            10:10

Парк 1 – Кул 3              11:00

Генерација 2014

Парк 1 – Кул 4   13:30

Кул 1 – Еуроспорт  14:20

Кул 2 – Њу Старс 2   15:10

Фортуна – Кул 3         15:10

Распоред на натпревари за недела (22.05)

Генерација 2010

Кул 1 – Железарец   11:50

Шкупи – Кул 3            12:40

Кул 2 – Беса               13:30

Генерација 2012

Кул 1 – ССК    10:10

Кул 2 – Драчево   14:20