Во вторник, ќе се одигра 2.елиминациско коло во Детската Лига на ФФМ

Пионерите без бодови од гостувањето во Штип
05/22/2022
Вонредно коло во младинските лиги, на програмата е претпоследното 25.коло против екипата на Скопје
05/23/2022

Во вторник, ќе се одигра 2.елиминациско коло во Детската Лига на ФФМ

Во вторник (24.05) на програмата е второто елиминациско коло во рамките на Детската Лига. Нашиот клуб со пет екипи ги продолжува настапите во ова натпреварување.

Распоред на натпревари за вторник:

Генерација 2009

Драчево – Кул 2   08:30

Кул 1 – Парк 1      11:30

Генерација 2010

Башкими – Кул 1  15:10

Генерација 2011

Македонија – Кул 1   09:20

Генерација 2012

Кул 1 – Милано   14:20