Генерациите 2007 и 2008 гостуваат кај Њу Старс

Со натпревари против Шкендија ја затвараме дебитантската сезона во најквалитетната младинска Супер лига
05/27/2022
Висока победа на помладите пионери над Шкендија
05/28/2022

Генерациите 2007 и 2008 гостуваат кај Њу Старс

Во рамките на 9.коло во Регионалната-Скопска Лига, генерациите 2007 и 2008 ќе гостуваат кај екипата на Њу Старс.

Натпреварите ќе се одиграат во сабота (28.05) на стадионот во Ѓорче Петров, во термините од 09:00 и 10:30 часот.