Пуштен во употреба Фан Шоп на КУЛ

Сашо Јанев ново име во стручниот тим на КУЛ
07/07/2022
КУЛ беше седми најдобар клуб изминатава сезона во најсилната младинска Супер лига
07/15/2022

Пуштен во употреба Фан Шоп на КУЛ

Во склоп на балонот „Арена Кул“ во населбата Кисела Вода, пуштен е во употреба Фан Шоп, во кој можете да најдете спортска опрема, тренерки, ранци, како и реквизити од нашиот клуб.

Посетете не и изберете си го омилениот дел од фудбалскиот клуб КУЛ.