Шест екипи утре ќе патуваат за Тетово, каде ќе играат натпревари со Шкендија

Четири девојки од Истатов Кул се наоѓаат на подготовки во Дојран со женската А фудбалска репрезентација
08/29/2022
КУЛ генерација 2008 триумфално кај Шкендија
09/03/2022

Шест екипи утре ќе патуваат за Тетово, каде ќе играат натпревари со Шкендија

Шест наши генерации утре ќе патуваат за Тетово каде ќе одиграме контролни натпревари со екипата на Шкендија. Се работи за квалитетни тест натпревари пред стартот на новата натпреварувачка сезона.

Саатниците на одигрување натпревари се следниве:

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2004)   15:30

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2005)   13:45

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2006)    12:15

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2007)    11:00

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2008)    09:40

ФК Шкендија – ФК КУЛ (2009)    08:30