Ново коло во Детската Лига на ФФМ, распоред на натпревари

Се одигра првото коло во младинската Супер лига, резултати во сите четири категории
09/20/2022
КУЛ против Македонија Ѓ.П во рамките на 2.коло
09/23/2022

Ново коло во Детската Лига на ФФМ, распоред на натпревари

Претстојниов викенд на програмата е 3.коло во рамките на Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (24.09)

Генерација 2012

Кул 1 – Шкупи   10:10

Кул 2 – Бутел     11:00

Генерација 2013

Милано – Кул 1        11:50

Башкими 2 – Кул 2   13:30

Генерација 2014

Карев 1 – Кул 1   08:30

Њу Старс 2 – Кул 2  09:20

Генерација 2015

Албарса – Кул 1     14:50

Дрим тим- Кул 2   15:40

Распоред на натпревари за недела (25.09)

Генерација 2010

Албион – Кул   13:30

Во ова коло, слободна е генерацијата 2011 која нема да има натпревари во Детската Лига.