Ново 5.коло во Детската Лига, нашиот клуб ќе одигра вкупно 11 натпревари

Табели во младинските лиги после три одиграни кола
10/04/2022
Продолжува младинската Супер Лига со натпревари против А.Пандев
10/06/2022

Ново 5.коло во Детската Лига, нашиот клуб ќе одигра вкупно 11 натпревари

Нови натпревари во рамките на Детската Лига на ФФМ за нашите генерации. Кул викендов кој следи ќе одигра вкупно 11 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота ( 08.10)

Генерација  2012

Парк 1 – Кул 1  10:10

Кул 2 – Сарај 1  11:00

Генерација 2013

Македонија – Кул 2  10:10

Аеродром 1 – Кул 1   15:10

Генерација 2014

Милано- Кул 1   11:00

Академија 8- Кул 2   11:50

Генерација 2015

Башкими 1 – Кул 1   14:20

Аеродром 2 – Кул 2   16:00

Распоред на натпревари за недела ( 09.10)

Генерација 2010

Кул – Македонија  14:30

Генерација 2011

Кул 1 – Карев 1   09:20

Кул 2 – Албарса   10:10