Нашиот клуб повторно ќе биде гостин на ФК Партизан, пријателски натпревар со генерацијата 2013

Висок пораз за Истатов Кул на натпреварот од Првата Лига против екипата на Каменица Саса
10/11/2022
Кул против Пелистер, на натпреварите од 5.коло во Супер Лигата
10/13/2022

Нашиот клуб повторно ќе биде гостин на ФК Партизан, пријателски натпревар со генерацијата 2013

Нашиот клуб повторно ќе биде гостин на фудбалскиот клуб Партизан од Србија.Денес патуваме за Белград, каде во петок ќе одиграме пријателски натпревар со генерацијата 2013.

Вечерва ќе имаме чест да присуствуваме и да го проследиме во живо натпреварот од Лигата на Конференции, помеѓу екипите на ФК Партизан и ФК Келн.

Не очекува нова дружба и стекнување на пријателства со дечињата од ФК Партизан.