Кул против Пелистер, на натпреварите од 5.коло во Супер Лигата

Нашиот клуб повторно ќе биде гостин на ФК Партизан, пријателски натпревар со генерацијата 2013
10/13/2022
Нов викенд исполнет со натпревари во Детската Лига на ФФМ
10/14/2022

Кул против Пелистер, на натпреварите од 5.коло во Супер Лигата

Претстојниов викенд ќе продолжат натпреварите од 5.коло во Супер Лигата, во кое се среќаваме со екипата на Пелистер.

Кадетите и младинците во сабота (15.10) ќе гостуваат во Битола, натпревари кои ќе се одиграат на игралиштето „Павел Шатев“ во термините од 10:00 и 12:00 часот.

Во недела (16.10), со пионерските екипи сме домаќини на Пелистер, натпреварите на Цементарница ќе започнат од 10:00 и 12:00 часот.