Ново коло во Детската Лига на ФФМ, распоред на натпревари

Екипата на Победа е наш противник во рамките на 6.коло во Супер Лигата
10/20/2022
Кадетите на КУЛ одиграа реми со ФК Победа
10/22/2022

Ново коло во Детската Лига на ФФМ, распоред на натпревари

Следи ново коло во Детската Лига на ФФМ и нови натпревари за нашите екипи, кои претстојниов викенд ќе одиграат вкупно 11 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота (22.10)

Генерација 2010

Кул – Партизан  08:30

Генерација 2011

Кул 1 – Башкими  09:20

Кул 2 – Форца 2      10:10

Распоред на натпревари за недела (23.10)

Генерација 2012

Драчево – Кул 2   13:30

Кул 1 – Форца 1     14:20

Генерација 2013

Кул 2 – Дрим Тим   11:00

Кул 1 – Форца 1       11:50

Генерација 2014

Карпошово- Кул 2    10:10

Шкендија Арачиново – Кул 1  11:00

Генерација 2015

Њу старс 1 – Кул 1   14:20

Кул 2 – Драчево       15:10