Последно есенско коло во Детската Лига, нашиот клуб ќе одигра натпревари со генерациите 2014 и 2015

Помладите пионери го елиминираа Работнички, пионерите ги завршија настапите во Купот
11/09/2022
Преглед на резултатите од 1/8 финалето на Купот, КУЛ со две генерации се пласираше во следната фаза
11/11/2022

Последно есенско коло во Детската Лига, нашиот клуб ќе одигра натпревари со генерациите 2014 и 2015

Претстојниов викенд ќе се одигра последното есенско коло во рамките на Детската Лига на ФФМ. Нашиот клуб ќе биде активен само со генерациите 2014 и 2015 и ќе одигра вкупно четири натпревари.

Распоред на натпревари за сабота (12.11)

Генерација 2015

Кул 1 – Карпошово  13:20

Кул 2 – Грозданоски карпош  15:00

Распоред на натпревари за недела (13.11)

Генерација 2014

Грозданоски карпош – Кул 2  10:40

Кул – Форца 1   12:20