(ТАБЕЛИ) Помладите пионери се нашата најдобра пласирана екипа

Преглед на резултатите од 8.коло во Супер Лигата, КУЛ подобар во соочувањето со Охрид Лихнидос
11/15/2022
Генерациите 2008 и 2009 во сабота ќе се надигруваат со екипата на Форца
11/17/2022

(ТАБЕЛИ) Помладите пионери се нашата најдобра пласирана екипа

После осум одиграни кола, помладите пионери се нашата најдобра пласирана екипа на табелата во младинските лиги.

Како изгледаат табелите во сите четири генерации можете да погледнете во продолжение:

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига