Официјално: ФК КУЛ   потпиша договор со странски инвеститор од  Унгарија

(Фотогалерија) Висок триумф за помладите „петлиња“ против Форца
11/20/2022
„Петлињата“ на Кул гостуваат кај Њу Старс, на натпревари од 9.коло во Регионалната Скопска Лига
11/24/2022

Официјално: ФК КУЛ   потпиша договор со странски инвеститор од  Унгарија

Чест ни е да објавиме дека, ФК КУЛ и  официјално потпиша договор со странски инвеститор од  република Унгарија.
Др. Габор Гремспергер со својата агенција официјално стана дел од ФК Кул. Овој чекор не води кон нови предизвици и светла иднина на клубот. Нашиот клуб постои веќе 15.години, ова е нова фаза  во функционирањето на КУЛ на фудбалската мапа во земјава.