Екипата на Работнички е противник во последното есенско коло во Супер лигата

Преглед на табелите, во пресрет на 11.коло во Супер Лигата
12/02/2022
Работнички подобар од Кул, во последното есенско коло кај помладите пионери
12/03/2022

Екипата на Работнички е противник во последното есенско коло во Супер лигата

Во сабота (03.12) ќе го одиграме последното есенско коло во Супер Лигата, против екипата на Работнички.

Сите натпревари со овој противник ќе се одиграат во сабота. На Цементарница со почеток од 10:00 и 12:00 часот ќе се одиграат натпреварите на кадетите и младинците, додека во термините од 11:00 и 13:00 часот на Алумина, натпреварите со Работнички ќе ги одиграат пионерските екипи.

Очекуваме добра игра на нашите екипи и позитивни резултати.