(Табели) Пласманот на нашите екипи по завршување на есенскиот дел

Резултати од одиграното 11.коло во Супер Лигата
12/05/2022
ФК КУЛ гостин во Унгарија, кадетите ќе одиграат натпревар со една од најдобрите академии во Будимпешта
12/07/2022

(Табели) Пласманот на нашите екипи по завршување на есенскиот дел

Како изгледаат табелите во Супер Лигата, после одигрување на 11.последно есенско коло. Нашите кадети и младинци имаат натпревар помалку за одигрување.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига