ФК КУЛ гостин во Унгарија, кадетите ќе одиграат натпревар со една од најдобрите академии во Будимпешта

(Табели) Пласманот на нашите екипи по завршување на есенскиот дел
12/06/2022
(Табели) Генерацијата 2009 заврши како есенски шампион иако одигра само 7 натпревари
12/08/2022

ФК КУЛ гостин во Унгарија, кадетите ќе одиграат натпревар со една од најдобрите академии во Будимпешта

Во периодот од 08-11.12.2022 нашиот клуб ќе биде гостин во Будимпешта (Унгарија), на нашиот соработник, Габор Гремспергер.

Во сабота, нашите кадети ќе одиграат пријателски натпревар , со една од подобрите фудбалски академии во Будимпешта, Pénzügyör SE, а на истиот ќе бидат присутни и скаути кој ќе ги следат нашите играчи.

Во текот на претстојот во Будимпешта ќе има посета и на спортски академии. Ова е само почеток на активностите кои доаѓаат од потпишаниот договор со инвеститорот од Унгарија.