Второ пролетно коло во Детската Лига на ФФМ

Четврто место за генерација 2009 на меѓународниот турнир во Сандански
02/17/2023
КУЛ со нови три генерации ќе се натпреварува на силниот меѓународен турнир „Пирин Куп“
02/23/2023

Второ пролетно коло во Детската Лига на ФФМ

Претстојниов викенд на програмата е 2.пролетно коло во Детската Лига на ФФМ, за генерациите 2010, 2011, 2012 и 2013.

Распоред на натпревари за сабота (25.02)

Генерација 2010

Партизан – Кул  12:00

Генерација 2011

Куманово – Кул 1  09:00

Албарса 1 – Кул 2  10:40

Распоред на натпревари за недела (26.02)

Генерација 2012

Њу Старс 1- Кул 1  09:50

Кул 2 – Албарса      14:50

Генерација 2013

Грозданоски Карпош – Кул 2   10:00

Грозданоски 1 – Кул 1   11:40