Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ, прво пролетно коло за генерациите 2014 и 2015

Втор натпреварувачки ден на турнирот во Сандански, први натпревари за генерациите 2012 и 2014
02/28/2023
Стартува пролетниот дел во младинската Супер Лига, КУЛ на „,мегдан“ со Вардар
03/03/2023

Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ, прво пролетно коло за генерациите 2014 и 2015

Претстојниов викенд продолжуваат натпреварите во Детската Лига на ФФМ,  а своето прво пролетно коло ќе го одиграат и најмалите генерации 2014 и 2015.

Распоред на натпревари за сабота (04.03)

Генерација 2010

Кул – Албион   13:30

Генерација 2014

Мондано – Кул 2   12:20

Кул 1 – Албарса  13:10

Генерација 2015

Кул 1 – Карев  14:00

Кул 2 – Башкими 2  14:50

Распоред на натпревари за недела (05.03)

Генерација 2011

Кул 1 – Шкупи  09:20

Кул 2- Албион  10:10

Генерација 2012

Албион – Кул 1  15:10

Генерација 2013

Грозданоски 1 – Кул 1  09:20

Кул 2 – Албион  10:10