Екипата на Македонија Ѓ.П е следен противник на младинските екипи во Супер Лигата

Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ
03/09/2023
КУЛ против Вардар во 1/4 финалето на Купот
03/10/2023

Екипата на Македонија Ѓ.П е следен противник на младинските екипи во Супер Лигата

Во рамките на 13.првенствено коло во Супер Лигата, нашиот клуб за противник ја има екипата на Македонија Ѓ.П.

Кадетите и младинците во сабота (11.03) ќе гостуваат на Македонија Ѓ.П. Натпреварот на кадетите ќе започне од 12:30 часот, додека младинците на Кул и Македонија Ѓ.П ќе играат од 14:30 часот.

Во недела (12.03) на Цементарница, сме домаќини со пионерските екипи. Натпреварите ќе стартуваат од 10:00 и 12:00 часот.