Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ

(Фотогалерија) КУЛ – Грозданоски ( помлади петлиња)
03/22/2023
ФК КУЛ генерација 2009 одигра реми на гостувањето во регионалната лига
03/25/2023

Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во Детската Лига на ФФМ

Распоред на натпревари за сабота (25.03)

Генерација 2010

Њу Старс – Кул  12:30

Генерација 2011

Карев 1- Кул 1  09:20

Карев 2 – Кул 2   10:10

Распоред на натпревари за недела (26.03)

Генерација 2012

Шкупи – Кул 1  14:20

Нова Колонија – Кул 2  15:10

Генерација 2013

Карев 2- Кул 2  10:10

Кул 1 – Милано  11:00

Генерација 2014

Њу старс 1 – Кул 1  10:10

Кул 2- Академија 8  11:00

Генерација 2015

Кул 1- Биџо  14:20

Драчево –Кул 2  16:00