Распоред на натпревари за новото коло во Детската Лига на ФФМ

Поделба на бодовите за екипите на КУЛ и Македонија Ѓ.П, во Регионалната Скопска Лига за повозрасни петлиња
03/25/2023
Продолжуваат натпреварите во Супер Лигата, Академија Пандев е следен противник
03/30/2023

Распоред на натпревари за новото коло во Детската Лига на ФФМ

Нови десет натпревари за нашите генерации во новото коло на Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (01.04)

Генерација 2010

Кул – Шкупи  12:30

Генерација 2011

Грозданоски 2- Кул 2  09:20

Кул 1- Милано  10:10

Распоред на натпревари за недела (02.04)

Генерација 2012

Кул 1 – Грозданоски 1  13:30

Кул 2 – Драчево  15:10

Генерација 2013

Кул 1 – Партизан  08:30

Дрим Тим – Кул 2  09:20

Генерација 2014

Кул 1 – Милано  11:50

Генерација 2015

Кул 2 – Смилковци  08:30

Кул 1- Дрим тим  10:10