(Фотогалерија) КУЛ – Парк ( генерација 2009)

Две победи и два порази на натпреварите со А.Пандев, комплетни резултати од одиграното 15.коло
04/03/2023
(ТАБЕЛИ) Кадетите на само три бода минус од лидерот во лигата, пионерите на средина во својата конкуренција
04/04/2023

(Фотогалерија) КУЛ – Парк ( генерација 2009)

Фотогалерија од натпреварот во Регионалната Скопска Лига кај помладите петлиња. На Цементарница, нашите млади надежи стигнаа до победа со резултат 1:0 во соочувањето со екипата на Парк.