(ТАБЕЛИ) Кадетите на само три бода минус од лидерот во лигата, пионерите на средина во својата конкуренција

B1bet Sign In Apostas Esportivas E Cassin
04/04/2023
Матеј Ивановски: КУЛ е едно големо семејство, очекувам мојот тим да продолжи со успеси и да биде Шампион
04/04/2023

(ТАБЕЛИ) Кадетите на само три бода минус од лидерот во лигата, пионерите на средина во својата конкуренција

После одигрување на 15.коло правиме преглед на табелите во Супер Лигата. Нашиот клуб најдобро котира со кадетите кои се на само три бода минус од лидерот во лигата, додека пионерите се наоѓаат на средината на табелата.

Помлада пионерска Супер лига

Пионерска Супер лига

Кадетска Супер лига

Младинска Супер лига