(Фотогалерија) КУЛ – Парк ( генерација 2008)

Матеј Ивановски: КУЛ е едно големо семејство, очекувам мојот тим да продолжи со успеси и да биде Шампион
04/04/2023
Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ
04/06/2023

(Фотогалерија) КУЛ – Парк ( генерација 2008)

Фотогалерија од натпреварот во Регионалната Скопска Лига кај повозрасните петлиња. На Цементарница, нашите млади надежи стигнаа до победа со резултат 6:0 во соочувањето со екипата на Парк.