Три дена натпревари во Детската Лига на ФФМ

Пеналите посреќни за Брегалница, помладите пионери елиминирани во 1/2 финалето на Купот
04/27/2023
Следат натпревари против Брегалница, погледите насочени кон кадетите
04/28/2023

Три дена натпревари во Детската Лига на ФФМ

Од сабота до понеделник ќе има богата понуда на натпревари во Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (29.04)

Генерација 2012

Кул 1- Албион   14:20

Кул 2- Дрим Тим  15:10

Генерација 2013

Форца – Кул 1  10:10

Башкими 2 – Кул 2  11:00

Генерација 2014

Кул 1 – Грозданоски 1  12:40

Драчево – Кул 2   13:30

Генерација 2015

Аеродром 2 – Кул 1  08:30

Кул 2 – Карпошово 2   09:20

Распоред на натпревари за недела (30.04)

Генерација 2010

Форца 1 – Кул  11:30

Генерација 2011

Њу Старс – Кул 2  08:30

Работнички – Кул 1  09:20

Распоред на натпревари за понеделник (01.05)

Генерација 2013

Кул 2 – Драчево  09:20

Башкими 1 – Кул 1  10:10

Генерација 2014

Њу Старс 2- Кул 2   13:30

Парк – Кул 1  14:20

Генерација 2015

Караџов – Кул 2  10:10

Кул 1 – Башкими 1  11:00