(Фотогалерија) КУЛ подобар од Брегалница во дуел од кадетската лига

Младинците до три бода против Брегалница Штип, Перковски стрелец на голот
04/29/2023
Младинците подобри од Брегалница Штип (Фотогалерија)
05/01/2023

(Фотогалерија) КУЛ подобар од Брегалница во дуел од кадетската лига

Кадетите на ФК КУЛ дојдоа до победа 1-0 против Брегалница Штип, во продолжение фотографии од натпреварот.