Продолжуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

(Фотогалерија) КУЛ – Охрид ( кадети )
05/09/2023
Девојките на Истатов КУЛ со минимален пораз од лидерот на табелата
05/13/2023

Продолжуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ

Во сабота продолжуваат елиминациските натпревари во Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (13.05)

Генерација 2010

Кул – Бутел   14:40

Генерација 2011

Кул 1- Сск  13:50

Генерација 2012

Кул 1- Еуроспорт   10:10

Генерација 2013

Кул 1- Бутел   12:40

Генерација 2014

Кул 1- Албарса  09:20

Генерација 2015

Кул 1- Грозд. карпош  11:50