(Фотогалерија) Кадетите го добија трофејот за освоеното прво место во Кадетската Супер Лига

Кадетите и младинците со натпреварите против Работнички ја финишираа сезоната
06/01/2023
Генерацијата 2015 денес заминува на турнир во Бугарија
06/02/2023

(Фотогалерија) Кадетите го добија трофејот за освоеното прво место во Кадетската Супер Лига

Кадетите на Кул се Шампиони на Македонија во натпреварувачка сезона 2022/23. Денес на Алумина се одигра последното коло во кое гостувавме кај екипата на Работнички.

По завршување на натпреварот беше доделен трофејот за освоеното прво место.