Генерациите 2011 и 2014 ќе се натпреваруваат на турнир во Охрид

(СТРИМ) ФК КУЛ – ФК Шкендија А. ( бараж натпревар за пласман во 3.лига)
06/03/2023
Виктор Петров: КУЛ е моето фудбалско семејство
06/07/2023

Генерациите 2011 и 2014 ќе се натпреваруваат на турнир во Охрид

Генерациите 2011 и 2014 во периодот од 9-11.јуни ќе земат учество на младински турнир во Охрид, „Next Level Tournament“

Екипите предводени од Никола Никанчевски и Виктор Петров со настапи ќе започнат во петок (09.06). Веќе се одредени противниците во групната фаза, како и распоредот на одигрување натпревари.