Ново коло во Детската Лига на ФФМ, активни ќе бидеме со три генерации

Младен Крстевски: Сакам да бидам еден од голманите што ќе ја освои златната топка
09/27/2023
Победнички старт на нашите екипи во Регионалната Скопска Лига, преглед на резултатите од 1.коло
10/02/2023

Ново коло во Детската Лига на ФФМ, активни ќе бидеме со три генерации

Нови натпревари во Детската Лига за нашите екипи. Со оглед дека генерациите 2011 и 2013 се наоѓаат на турнир во Макарска, во 3.коло на Детската Лига ќе бидат слободни, додека натпреварот на генерација 2012 е одложен.

Распоред на натпревари за недела (01.10.2023)

Генерација 2014

Бешикташ – Кул 1              12:10

Кул 2 – Гроздановски 2   18:00

Генерација 2015

Кул 1 – Гроздановски 1   11:20

Кул 2 – Форца 2                  12:10

Генерација 2016

Шкупи 2 – Кул 2    14:40