Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Победнички старт на нашите екипи во Регионалната Скопска Лига, преглед на резултатите од 1.коло
10/02/2023
Втора убедлива победа за помладите петлиња во Регионалната Скопска Лига
10/07/2023

Распоред на натпревари во Детската Лига на ФФМ

Претстојниов викенд продолжуваат натпреварите во Детската Лига на ФФМ.

Распоред на натпревари за сабота (07.10)

Генерација 2011

МИЛАНО 2- КУЛ 2  10:00

КУЛ 1- КАРАЏОВ   11:00

Генерација 2012

САРАЈ СТАРС – КУЛ 2   13:00

ИНТЕРНАЦИОНАЛ 1- КУЛ 1  16:20

Распоред на натпревари за недела (08.10)

Генерација 2013

КУЛ 1- БАШКИМИ 1  11:20

КУЛ 2- РИНИЈА 2       12:10

Генерација 2014

ПАРК 2- КУЛ 2   10:30

КУЛ 1- ФОРЦА 1  12:10

Генерација 2015

КУЛ 1- ФОРЦА 1   08:50

КУЛ 2- ГРОЗ.КАРПОШ 1   10:30

Генерација 2016

КУЛ 2- ЊУ СТАРС 2   10:30

КУЛ 1- ПАРК 1             11:20