Во среда ќе се одигра вонредно коло во Детската Лига на ФФМ за три генерации

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Генерацијата 2010 со висока победа против Биџо
10/09/2023
(Фотогалерија) Втор последователен триумф за повозрасните петлиња
10/10/2023

Во среда ќе се одигра вонредно коло во Детската Лига на ФФМ за три генерации

Во среда, на програмата е вонредно коло во Детската Лига на ФФМ, за генерациите 2014, 2015 и 2016.

Распоред на натпревари за среда (11.10)

Генерација 2014

Кул 2- Партизан 2  08:50

Партизан 1- Кул 1   12:00

Генерација 2015

Кул 1- Партизан 1  12:10

Кул 2 – Бешикташ Чаир   14:40

Генерација 2016

Парк 2- Кул 2   13:00

Кул 1- Биџо   13:50