(ФОТОГАЛЕРИЈА) Генерацијата 2010 со висока победа против Биџо

Три бода за генерација 2009, победа против Биџо, во Регионалната Скопска Лига
10/07/2023
Во среда ќе се одигра вонредно коло во Детската Лига на ФФМ за три генерации
10/09/2023

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Генерацијата 2010 со висока победа против Биџо

Втора последователна победа во Регионалната Скопска Лига забележа генерацијата 2010, која на домашен терен беше подобра од екипата на Биџо со резултат 7:0 (3:0). Извештај од натпреварот е достапен на линкот, ТУКА.

Погледнете ја фотогалерија од натпреварот.