(Фотогалерија) Победа против Академија Пандев, на контролен натпревар за генерација 2009 на ФК КУЛ

На интересен натпревар со многу голови генерациите 2011 на ФК КУЛ и Акад.Пандев одиграа со нерешен резултат
09/19/2020
(Фотогалерија) ФК КУЛ (2010) – ФК Акад.Пандев
09/20/2020

(Фотогалерија) Победа против Академија Пандев, на контролен натпревар за генерација 2009 на ФК КУЛ

На контролен натпревар одигран во Струмица, генерацијата 2009 на ФК КУЛ успеа да излезе како победник на мечот со екипата на Академија Пандев. Нашите млади надежи под водство на Нешовски триумфираа со резултат 4:6, извештај од натпреварот може да прочитате на линкот, ТУКА, додека фотогалеријата погледнете ја во продолжение.