(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2008 и 2009 „тестираа“ со Милано

(ВИДЕО) Најинтересните моменти и головите од триумфот на помладите пионери
11/18/2020
Пионерските екипи домаќини на ГФК Тиквеш, кадетите и младинците гостуваат во Кавадарци
11/20/2020

(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2008 и 2009 „тестираа“ со Милано

Викендов, на теренот „Локомотива“  се одиграа средби помеѓу генерациите 2008 и 2009 на ФК КУЛ и тимот на ФК Милано од Куманово. Извештај од истите достапен е на нашиот сајт (линк), а во продолжение ви носиме неколку фотографии од дуелите.

ФОТОГРАФИИ 2009

ФОТОГРАФИИ 2008