(Фотогалерија) Кадетите на КУЛ со три бода се вратија од Куманово

Освоени вкупно 9 бодови во дуелите со Куманово, преглед на 6.коло во младинските лиги
12/07/2020
(Фотогалерија) ФК Куманово – ФК Кул ( младинци)
12/08/2020

(Фотогалерија) Кадетите на КУЛ со три бода се вратија од Куманово

Вчера кадетите на ФК КУЛ, гостуваа кај екипата на ФК Куманово 2012 во истоимениот град. На еден цврст натпревар дојдовме до победа со минимален резултат 0-1 (0-1), впишувајќи нови три бода на нашето конто. Извештај од овој дуел може да најдете на нашиот сајт (тука) во продолжение неколку фотографии.