(Фотогалерија) Помладите пионери подобри од екипата на Македонија Ѓ.П

Пораз за генерација 2006 на контролниот натпревар со Македонија Ѓ.П
02/13/2021
Први контроли во новата година за генерациите 2003, 2004 и 2007
02/19/2021

(Фотогалерија) Помладите пионери подобри од екипата на Македонија Ѓ.П

Помладите пионери на Кул го одиграа првиот контролен натпревар во новата година. Избраниците на Саше Божиноски ја победија екипата на Македонија Ѓ.П. Извештај од дуелот можете да прочитате на линкот, ТУКА.

Погледнете фотографии од натпреварот кој се одигра на „Локомотива“