(Фотогалерија) Пионерите триумфално кај Борец

Кадетите на КУЛ одиграа реми со ФК Борец во Велес
02/20/2021
ФК Кул продолжува “сам” да чекори по патот на успехот
02/25/2021

(Фотогалерија) Пионерите триумфално кај Борец

Вчера, пионерскиот состав на ФК КУЛ гостуваше во Велес кај тимот на ФК Борец на пријателски напревар. Избраниците на Нурединоски и Тодоровски, дојдоа до победа на оваа средба со резултат  1:4 (0:2). Извештај од првата контрола за оваа година погледнете ја на следниот ЛИНК.