(Фотогалерија) „Прескокнат“ и Борец, генерација 2005 со осма последователна победа во лигата

Пионерите се вратија на победите во лигата, момците на Нурединоски го совладаа Борец 1919
03/12/2021
Кадетите триумфално во Велес, совладан Борец со 0:4
03/13/2021

(Фотогалерија) „Прескокнат“ и Борец, генерација 2005 со осма последователна победа во лигата

Нови бодови за помладите пионери во рамките на натпреварите од лигата. На „Локомотива“ на натпревар од 8.коло во помладата пионерска лига, нашиот состав беше подобар од тимот на Борец 1919 (4:0). Целиот извештај од триумфот можете да го прочитате на линкот, ТУКА.

Погледнете ја и фотогалеријата од осмата последователна победа на помладите пионери.