(Фотогалерија) Помладите пионери на Кул со 11/11 во лигата по победата над Струга ТЛ

Ново успешно коло за КУЛ, преглед на резултатите во сите лиги
04/05/2021
(Фотогалерија) Младинците минимално поразени од Струга ТЛ
04/06/2021

(Фотогалерија) Помладите пионери на Кул со 11/11 во лигата по победата над Струга ТЛ

Викендов, на стадионот „Цементарница“, помладите пионери на Кул беа домаќини на Струга Трим Лум. Избраниците на Саше Божиноски дојдоа до победа на оваа средба со резултат 2-0 (2-0) и го задржаа 100% ефект во лигата. Во продолжение фотографии од дуелот, извештајот може да се погледне на следниот ЛИНК